Ez pszichés betegség lehet?
Figyelt kérdés
Mostanában folyamatosan olyan érzés kínoz, hogy "nem akarok" levegőt venni, kényszeresen teszem és akaratlanul is koncentrálok rá...illetve nagyon régóta pánikbeteg vagyok...járok pszichiáterhez, de még csak másodjára és Stratterát írt fel szorongásoldóként. Csak nagyon idegesít, hogy a napjaimra is ráteszi a bélyegét ez a légszomj-szerű érzés. Voltam vérvételen, semmi szervi bajom nincs elvileg. Szerintetek ez lehet pszichés dolog? Kérlek segítsetek! 16/L2016. aug. 30. 15:23
1/2 Eszter76 válasza:
A pszichiáter erre könnyebben tudna válaszolni, de szerintem lehet pszichés. Viszont mindenképpen mondd el ezt neki! Csak akkor tud segíteni neked, ha mindent megosztasz vele - tartja a titoktartás, nem mondhatja el senki másnak, ha esetleg ettől tartanál.
2/2 anonim válasza:
Kedves kérdező! Te mennyiért vetted meg a Strattera adagod? Mert ez a honlap kétféle árat ír:
Ha a pszichiáter ír hozzá receptet, akkor alapból olcsóbban tudom megvásárolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!