Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy "beteg" vagyok?

Lehet, hogy "beteg" vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszer kint feküdtem a nappaliban, és a szobám ajtajának ablakos részén úgy láttam, hogy valaki világított volna ( lehet hogy az ablakon beszűrődő fény volt, bizonyára egy kocsi lámpája ) de ez lényegtelen, ugyanis valami féle alakot láttam. Nem volt konkrétan ember alak, csak valami olyasmi. Aztán a kezem úgy remegett mint a nyárfa levél, és vacogtam, az állkapcsom is mozgott. Hangokat is hallottam, mintha beszélgetett volna valaki, és lépteket. A szüleim mondták, hogy csak a vihar, mert ugye be menni nem mertem. Azóta az alapzajokra ( zümmögés,eső, vagy amikor a szomszédaink hangosabban járkálnak, beszélnek) sokkal érzékenyebb a fülem,és elfog a pánik . Van olyan is amikor a kezem spontán kezd el remegni, bár nem feltűnően csak picit. Talán köze lehet ahhoz, hogy a vércukor szintem néha magas, néha alacsony?

2016. júl. 16. 17:57
 1/3 anonim válasza:
Nem lehet valami pánikbetegség? A kézremegés, meg hogy az alapzajoktól bepánikolsz..
2016. júl. 16. 18:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát lehetséges. Bár annyira rosszul nem vagyok, hogy nagyon komoly legyen. Talán egy kisebb fajta. Néha fordul velem ilyesmi elő .
2016. júl. 17. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne felkeresned egy pszichológust. Bp-i vagy?
2016. júl. 17. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!