Normális vagyok?!
Sziasztok!
Itt a nyári szünet és mivel nincsenek barátaim, ezért egész nap egyedül ülök itthon. Unatkozom, nem beszélek senkivel, átalszom a fél napot.
Azonban néha csak így minden előzmény nélkül elkezdek nevetni magamban a SEMMIN, nem tudom abbahagyni. Ezután egyre őrültebb dolgokat teszek, pl kihúzgálom az összes zsepit a 100-as dobozból, mert "Miért ne?", teljesen kifordulok magamból és csak nevetek az egészen, mert ez milyen mókás... Ilyenkor gyakran leégetem magam mások előtt, mivel az interneten ilyen állapotban beszélgetek régi ismerősökkel.
Egyébként minden nap sokat beszélek magamban ANGOLUL (nem tudom miért...). Elmagyarázok dolgokat magamnak, meg néha a kamerának, ami előben közbetíti az életem (utóbbit csak játékból kitalálom). Bemutatom, hogyan kell egy vajaskenyeret elkészíteni, tárgyakról beszélek, sőt tárgyakhoz is. Életemben nem fogyasztottam alkoholt, sem drogot, továbbá gyógyszert sem szedek.
Egyébkébt az év többi napján is egyedül vagyok, sosem megyek bulizni. De akkor legalább nem egész nap tart a magány
Szerintetek ez valami betegség, vagy csak szimplán elment az eszem? 😂
Hat velem is ez van, gyerekkorom óta beszélek magamban, szintén angolul (ezt nem teljesen értem miért) nevetni is szoktam, barátaim nekem sincsenek :D
De figyu, Coelho szerint az összes őrült azt hiszi magáról hogy normális, szóval így van ez fordított esetben is, ne aggódj nem nent el az eszünk csak picit magányosak vagyunk
Hány éves vagy? Fiú/lány?
Én is sokat szoktam magamban beszélni itthon mikor egyedül vagyok. Barátaim nincsenek, mondjuk nincs is rá igényem. Gépezek délelőtt 11-től másnap hajnal 3-ig. Van mikor 14-kor kelek fel. Néha olyat is művelek, hogy beszélés helyett inkább eljátszom mozgással a kezeimmel, ahogy bűnözőket, terroristákat ölök, csapdosok, lézersugarat lövök a kezeimből. xD
Ööö, azért annyira ne nyugtasson meg, hogy vannak még ilyen emberek, mert MINDENFÉLE emberből nagyon sok van.
Hosszú távon nem jó az ilyesmi. 15 évesen még semmiről nem késtél le, de ahhoz, hogy az ember felnőttkorára szociálisan "kifejlődjön", szüksége van barátokra, élményekre, valamennyi társasági életre. Ehhez ki kell mozdulnod otthonról, és neked kell megtenned az első lépéseket.
Persze, rengeteg hozzád hasonló fiatal van, de rengeteg magányos, szociálisan "kitaszított" felnőtt is, akik többnyire ugyanígy kezdték. Gondolom abban egyetértünk, hogy nem jó így leélni egy életet, máskülönben nem tetted volna fel a kérdést. De mondom, 15 évesen még semmi nem késő.
Ez tök király:D Dejó lenne, hogyha én is unatkoznék, le tudna ez kötni:)
Szerintem csak szimplán élvezed, hogy fiatal vagy, nem kell semmit csinálnod, stb.:) Szóval örülj, és nevess tovább!:)
Foglald el magad kicsit hasznosabban.
Sportolj, jelentkezz önkéntesnek, menj nyelvet tanulni stb. és a végén még barátaid is lesznek.
Én anno minden nyarat így b...sztam el, egész nap aludtam, és már attól is fáradt voltam, hogy fel kellett kelnem na meg persze ettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!