Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez panik roham volt? Lehet...

Ez panik roham volt? Lehet panik beteg vagyok? 14f

Figyelt kérdés

Az egyik este felkelltem mert wc-re kellett mennem.Visszamentem, lefekudtem, amint becsuktam a szememet nagyon erosen elkezdett verni a szivem, es feltem valamitol, bar ez a felelem nem volt tudatos.Szoval tudtam hogy felek de nemtudom hogy miert..Levegot is nagyon nehezen kaptam.egyszer lebenultam, es izzadtam is.De ez csak akkor volt amikor becsuktam a szememet, amint kinyitottam semmi se volt..

Aztan mivel hianyzotam a sulibol, ezert ma mennem kellett.Nemtudom miert, de valamiert feltem iskolaba menni mikozben tudtam h semmi olyan dolog nem lesz amitol felnem kene..

2018. febr. 22. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, ez inkább lidércnyomás vagy alvásparalízis. Megesik, szóval ne félj iskolába menni, nem vagy pánikbeteg.
2018. febr. 22. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Ennek semmi köze az alvásparalizishez... Tényleg inkább pánikszerű. Ha többször is előfordul, menj vele dokihoz. Ha többet nem, akkor meg örülsz és élsz tovább gond nélkül:)
2018. febr. 22. 14:51
 3/5 anonim válasza:
69%
Jucika, inkább ne írj ki ilyen kérdéseket. Mintha értenél a pszichiátriához, vagy a pszichológiához, de közben sajnos egyikhez se értesz. Milyen szomorú...Kérd meg a bátyádat, vásároljon neked nyelvvizsgát. Úgy tudom, az Ecseri úton olcsó. Hajrá!:)
2018. febr. 22. 19:31
 4/5 A kérdező kommentje:

1. Mar volt alvasparalizisem, de az nem ilyen volt.

2. Hat lehet.

3.Valoszinule ha ertenek hozza akkor nem irtam volna ki a kerdest.Ja es az ekezet elhagyas az azert van, mert angol billentyuzete van a laptopnak

2018. febr. 23. 08:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Az egyik este lefeküdtem, és a ma mennem kellett..... Döntsd el elsőnek, hogy pontosan mikor is történt ez meg veled. A kérdés kiírása előtti éjjelen, vagy előtte már pár napja?

Tudod, hogy félsz, de nem tudatosan? Nem volt esetleg dolgozatírás másnap, amire nem készültél? Vagy nincs olyan osztály-/iskolatárs, aki bosszant/fenyeget?

Esetleg nem néztél mostanában olyan felnőtteknek való filmet/részletet, amit horrornak hívnak? Ilyen esetekben is lehet félelemérzet.... De az mindig tudatos, tudod hogy mitől félsz.....

Szerintem most páran lepontoznak, de ebben a kérdésben több, ilyen mértékű csúsztatás már őszintetlenséget sugall, ami megkérdőjelezi a kérdés valóságtartalmát.

De bizalmat szavazok:

Amit leírtál, lehetnek a pánikbetegség első jelei..... Amennyiben újra előfordul, ne itt keress magyarázatot, hanem orvossal kell beszélni...Ö többet segíthet, mint mi.

2018. márc. 8. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!