Ez panik roham volt? Lehet panik beteg vagyok? 14f
Az egyik este felkelltem mert wc-re kellett mennem.Visszamentem, lefekudtem, amint becsuktam a szememet nagyon erosen elkezdett verni a szivem, es feltem valamitol, bar ez a felelem nem volt tudatos.Szoval tudtam hogy felek de nemtudom hogy miert..Levegot is nagyon nehezen kaptam.egyszer lebenultam, es izzadtam is.De ez csak akkor volt amikor becsuktam a szememet, amint kinyitottam semmi se volt..
Aztan mivel hianyzotam a sulibol, ezert ma mennem kellett.Nemtudom miert, de valamiert feltem iskolaba menni mikozben tudtam h semmi olyan dolog nem lesz amitol felnem kene..
1. Mar volt alvasparalizisem, de az nem ilyen volt.
2. Hat lehet.
3.Valoszinule ha ertenek hozza akkor nem irtam volna ki a kerdest.Ja es az ekezet elhagyas az azert van, mert angol billentyuzete van a laptopnak
Az egyik este lefeküdtem, és a ma mennem kellett..... Döntsd el elsőnek, hogy pontosan mikor is történt ez meg veled. A kérdés kiírása előtti éjjelen, vagy előtte már pár napja?
Tudod, hogy félsz, de nem tudatosan? Nem volt esetleg dolgozatírás másnap, amire nem készültél? Vagy nincs olyan osztály-/iskolatárs, aki bosszant/fenyeget?
Esetleg nem néztél mostanában olyan felnőtteknek való filmet/részletet, amit horrornak hívnak? Ilyen esetekben is lehet félelemérzet.... De az mindig tudatos, tudod hogy mitől félsz.....
Szerintem most páran lepontoznak, de ebben a kérdésben több, ilyen mértékű csúsztatás már őszintetlenséget sugall, ami megkérdőjelezi a kérdés valóságtartalmát.
De bizalmat szavazok:
Amit leírtál, lehetnek a pánikbetegség első jelei..... Amennyiben újra előfordul, ne itt keress magyarázatot, hanem orvossal kell beszélni...Ö többet segíthet, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!