Mièrt fèlek attòl hogy egyszer öngyilkos leszek?
Nem akarok öngyilkos lenni szeretek èlni de ha vonatot látok(ami minden reggel megtörtènik mI've azzal utazom) muszáj vagyok nem oda nézni vagy a sinekre mert mindig az jár az eszemben hogy mi lenne ha a sinek közè ugranèk és ettől mindig elfog egy rossz èrzès már vonatozni sem szeretek néha ezzel is álmodom. Nem tudom mièrt jönnek ezek a gondolatok de nagyon félek tőle. Mit tehetnèk ellen?
Nem tudom ennek lehet vmi köze hozzá de a közelemben már 3x volt ilyen halâleset hogy vki a vonat alá ugrott. Az egyik az iskolámba jârt a másik egy szomszèdos suliba a harmadik szemèly pedig ugyan ott lakott ahol én. Bár nem ismertem őket de nagyon sajnáltam őket és sokat gondolkodtam rajtuk és akaratom ellenere is elképzeltem ahogy a vonat elcsapja őket.
Mit tehetnèk? Már lassan vonatozni sem szeretnèk de nem tudom elkerülni.
18/l
Lehet, ez most furán fog hangzani, de próbáld meg talán kinevetni ezeket a gondolatokat, mikor legközelebb jönnek.
"Ugyanmár, én nem is akarok meghalni." "Ez tök hülyeség, tökre szeretem magam és az életem." Valahogy így, minél lazábban, viccelődve :) Próbáld rövidre zárni és kezdj el mással foglalkozni. Csinálj így mindig, ha ilyen gondolatod támad.
Barátkozz meg azzal, hogy van az énednek ez a furi kis része, ami néha mozgolódik. (Nem kell komolyan venni, ha amúgy meg eszed ágában sincs kárt tenni magadban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!