Elájultam, ilyen még sose zörtént velem, komoly lehet a baj?
Nagyon sok stressz ért az utóbbi időben csalódások kudarcok szerelmi bánat meg minden egyébb. Ma volt egy hatalmas vita öcsém meg nagyapám között és kiálltam öcsém mellett. Üvöltöztünk amikor elkezdtem remegni és nem tudtam leállni. A következő pillanatban nem kaptam levegőt és aztán csak arra emléxem hogy valaki pofoz és valaki más azt mondja hogy hozz gy pohár vizet. Állítólag összeestem és a földön remegtem. Miután felnyaltak az ujjaim megmindem görcsben volt és fájt egy jó 10 percig. és még kb mmásfél 2 órán keresztül sírógörcsöm volt, és mindenem zsibbadt. Voltak másr komoly vitáim balhéim életemben. ennél komolyabbak is de ilyen sose. mi az ördög lehetett ez? 18/f
A komolytalankodók légyszi kíméljenek. köszönöm.
Sztem betelt a pohár :S
Pánik roham.
Idegkimerültség, amiből idegösszeomlás is lehet..
A Tested jelzi, hogy ELÉÉÉG!!
Menjél nyaralni!!
ez nem sima elájulás volt. Én 1x ájultam el, hirtelen fekete lett minden, aztán a földről keltem fel, majd elindultam a szobámba, és megint a földön találtam magam. Nem tudom meddig voltam a földön, de apámék egyből odajöttek a szobámba, mert úgy bevertem a fejem a falba hogy nem kicsit behorpadt a gipszkarton, és ezt nem tudták hogy mi. de ez m,ár 2 éve történt, azóta semmi nem volt. Majd orvos, vérvétel és vashiányt állapítottak meg. 23/N
De neked nem ez volt. Mindenképp ORVOS, ÉS EZZEL NE JÁTSZ MERT KÉSŐBB LEHET SOKKAL ROSSZABB LESZ!!!
Túlzottan felhúztad magad + meleg van + valószínű, kevés folyadékot iszol.
Ingerlékeny típus vagy? Ha igen, meg kell tanulnod kezelni! Sportolj!!! Jógázz, meditálj!
Ha megint előfordul ilyesmi, irány az orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!