Mi lehetett ez? Komoly? Majdnem elájultam.
Tegnap este hazajöttem, barátokkal voltunk kocsmázni, de nem rúgtam be, őst még picit sem voltam becsípve. Hazajöttem lefeküdtem. Két órával később arra ébredtem, hogy nagyon fáj a hasam, WC-re kell mennem, már akkor furcsán éreztem magam. Kimentem, hasmenésem volt. A végén már annyira rosszul voltam, hogy alig bírtam felállni, normálisan le sem tudtam húzni, mert éreztem, hogy összesem. Elindultam a szobámba, ott épp megkapaszkodtam az ajtó félfába, jól be is vertem a fejem, betámolyogtam, de végig úgy, hogy éreztem mindjárt elájulok, a felkapcsoltam a villanyt, mert azt sem tudtam merre az ágyam, alig láttam valamit ilyen fekete pontok homályosítottak el. Utána beestem az ágyba, amint vízszintesbe kerültem már jobb volt, de átfordultam a hátamra és feltettem a lábam. A fülem még jó pár percig zúgott utána, majd elhalkult és megszűnt.
Mi lehetett ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!