Ma az utcán a sötétben megujjazott először a barátom. Utána kb 5-10 perc múlva elájultam. Mitől lehetett?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 00:10
1/19 anonim válasza:
azt kétlem hogy azért, mert annyira jó volt. inkább, mert olyan felkavaró. sötétben, utcán, először. :)
5/19 anonim válasza:
ez lehetetlenség ilyen nincs.
6/19 anonim válasza:
Esetleg túl gyorsan vert a szived és a vér hirtelen az agyadba tódult majd vissza a testedbe. Nem az ujjazástól volt.
8/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, szóval menjetek máshová röhögni.:D
Tudom, hogy sok hülye van ezen az oldalon, de én nem azok közé tartozom, és valós a kérdésem.
Nagyon izgultam, de elélveztem, aztán mentünk volna haza, és hirtelen megszédültem és olyan 10 másodpercre elveszítettem az eszméletem. Sosem volt velem ilyen, fogalmam nincs, hogy mitől lehetett, tehát gondolom megkérdezem... Úgy gondoltam, hogy az ujjazás esetleg fontos körülmény is lehet akár...
2009. szept. 13. 19:14
9/19 anonim válasza:
jóvanna neugasd má le a fejünket!!!!!!!!!!!!!
10/19 anonim válasza:
talán nemkéne utcán ujjaztatnod magad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!