Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipoláris depresszió és a látás?

Bipoláris depresszió és a látás?

Figyelt kérdés
Bipoláris depresszióm van. Mostanában nagyon szédülök, a szemem pedig mintha “rezegne”, másképp mondva így mintha néha beremegne a látásom... nem igazán tudom megmagyarázni ezt, érezte így valaki más is..? Nem szedem mostanában a gyógyszereimet, mert jól voltam, de most furcsán érzem magam.

2018. márc. 26. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól érzed magad, attól még szedned kell a gyógyszereidet, mert bajba kerülhetsz (hidd el, tapasztalatból tudom). Szerintem keresd fel a pszichiátered.
2018. márc. 26. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, a látászavarod és szédülésed ettől van. Nem szabadott volna magadtól abbahagyni a gyógyszert.
2018. márc. 26. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyertelmu :/ De a gyogyszert ne hagyd abba csak ugy... egyik szinten bipolaris ismerosom abbahagyta, hogy o jol van, majd ra egy honapra epilepszias rohamot kapott EZERT. Hiaba “gyogyszerek” , azt kell mondjam, hogy veszelyesek. Sajat tapasztalat. En is bipolaris vagyok es konkretan jo, hogy a masvilagot nem lattam meg toluk... kozponti idegrendszerre hatnak...azert ha az emberi agyat megbolygatjak, hozza kepest (szerintem) ilyen pitianer szerekkel... minden esetre en is szedem oket, felreertes ne essek.
2018. márc. 27. 08:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!! Igazatok van, nem jatek. Csak tudjatok, ha elhiszem, hogy jol vagyok....
2018. márc. 29. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!