Bipoláris depresszió és a látás?
Figyelt kérdés
Bipoláris depresszióm van. Mostanában nagyon szédülök, a szemem pedig mintha “rezegne”, másképp mondva így mintha néha beremegne a látásom... nem igazán tudom megmagyarázni ezt, érezte így valaki más is..? Nem szedem mostanában a gyógyszereimet, mert jól voltam, de most furcsán érzem magam.2018. márc. 26. 23:18
1/4 anonim válasza:
Ha jól érzed magad, attól még szedned kell a gyógyszereidet, mert bajba kerülhetsz (hidd el, tapasztalatból tudom). Szerintem keresd fel a pszichiátered.
2/4 anonim válasza:
Igen, a látászavarod és szédülésed ettől van. Nem szabadott volna magadtól abbahagyni a gyógyszert.
3/4 anonim válasza:
Egyertelmu :/ De a gyogyszert ne hagyd abba csak ugy... egyik szinten bipolaris ismerosom abbahagyta, hogy o jol van, majd ra egy honapra epilepszias rohamot kapott EZERT. Hiaba “gyogyszerek” , azt kell mondjam, hogy veszelyesek. Sajat tapasztalat. En is bipolaris vagyok es konkretan jo, hogy a masvilagot nem lattam meg toluk... kozponti idegrendszerre hatnak...azert ha az emberi agyat megbolygatjak, hozza kepest (szerintem) ilyen pitianer szerekkel... minden esetre en is szedem oket, felreertes ne essek.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!! Igazatok van, nem jatek. Csak tudjatok, ha elhiszem, hogy jol vagyok....
2018. márc. 29. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!