Ti hogyan kezelitek a stresszt?
Figyelt kérdés
Sajnos mióta egyetemre járok iszonyat stresszes vagyok, sokszor kiborulok és még arra is képes vagyok, hogy órákon át sírok emiatt. Hogy tudnám ezt kezelni? Sportolok, de már ez sem segít rajtam. Ti hogyan vezetitek le a stresszt?2018. márc. 20. 16:09
1/5 anonim válasza:
Hát nem véletlenül isznak annyit az egyetemisták. :) A viccet félretéve, nekem a rajzolás és a festés segített. Egyedül, a nulláról beletanulni, azután sok időt tölteni magamban elvont figyelemmel... Tényleg hatásos volt.
2/5 anonim válasza:
Én a könyvtárba jártam tanulni, ott csend volt és nyugalom és igyekeztem egy normális napi ritmust felvenni. Reggel időben felkeltem normálisan megreggeliztem, délután órák után beültem a könyvtárba, hazamentem, edzettem, este olvastam és megpróbáltam időben lefeküdni aludni. MSC alatt ez simán működött. BSC-n is azzal szúrtam el, hogy túl sokat buliztam. Ha az ember nem alussza ki magát, csak rohan állandóan, evés helyett kávé a reggeli, meg ilyenek nem is lehet bírni. Nagyon jó átlaggal végeztem ugyan és nem is csúsztam semmit, de az még hozzátartozik, hogy az alap felfogásom az volt végig, hogy "nem dől össze a világ, ha az egyetemen rossz jegyet kapok vagy csúszok egy félévet".
3/5 anonim válasza:
Én hetente kb. 2-3x csinálom, viszont nem 5, hanem minimum 20 percig (minden gyakorlatból jóval többet végzek). Nekem bevált és nemcsak közben esik jól, hanem a következő órákban is érezhetően oldottabb vagyok. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szép napot! :)
2018. márc. 24. 16:50
5/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy muszáj neked egyetemre járni.
Egy ismerősömtől tudom, hogy nem azok tudják befejezni az egyetemet akik a legokosabbak hanem azok akik tovább bírják idegekkel. Kár ebbe tönkremenni.
Egyébként én a jógát tartom a legjobb nyugtatónak. Megteremti a test és lélek közötti harmóniát. Bizonyos gyakorlatok alkalmasak arra is, hogy amikor kérdéseket teszel fel magadnak a gyakorlatsor végzése közben megtaláld a helyes választ is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!