Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most érettségizek és nagyon...

Most érettségizek és nagyon nagyon félek a szóbelitől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha minden igaz nemrég gyógyultam ki az enyhe pánikbetegségemből, de néha még mindig előjön. ( szociális fóbia, meg közlekedési fóbia stb.). Sokat tanulok, de félek hogy a szorongásaim miatt nem olyan lesz a teljesítményem mintha nem izgulnék ilyen szinten. A szerepléstől van fóbiám, hogy beszélnem kell összefüggően és ott néznek , közben osztálytársaim vannak a teremben. Félek, hogy rosszul leszek, elkezd sírni vagy erősen remeg a hangom meg mindenem. Amikor csak szimplán felkellett valamit olvasni órán, akkor is elkezdett remegni a hangom, az egész testem remegett és az erős szívdobogásomat hallottam. ahj nagyon izgulok. Soha nem csináltam még ilyet. Vagy nagyon rosszul leszek, vagy simán nem lesz semmi bajom.
2010. jún. 10. 10:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Felőlem beszélhetünk vagy akár találkozhatunk. Írj e-mailt! azt hiszem az enyém látható és ezt üzenem a harmadik válaszolónak is, akinek hasonló problémái vannak. Jó lenne erről beszélni. :)
2010. jún. 10. 19:39
 12/13 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Vicces lenne, ha kiderülne, hogy osztálytársak vagyunk =D
2010. jún. 11. 13:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Az biztos. :D De am jó lenne. Hol laksz?
2010. jún. 12. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!