Ma érettségizek -szóbelik-, erre ma reggelre bedagadt az arcom egyik fele és nagyon idegesít engem. Nem vagyok képes arra, hogy annyira nagyon kinyissam a számat a számat, tehát nehezebben megy a beszéd. Mit csináljak most?
Van egy kis gondom. Ma érettségizek - szóbelik. -, erre ma reggelre bedagadt az arcom egyik fele és nagyon idegesít engem. Nem vagyok képes arra, hogy annyira nagyon kinyissam a számat a számat, tehát nehezebben megy a beszéd. Mit csináljak most?
Megfogják ezt érteni? Vagy nem? Van valami módszer, ami leviszi rövid időn belül a duzzanatot? Segítsetek, légyszíves! NEm tehetem me, hogy itthon maradok.
Nem lehet,hogy a tudatalattid befolyásolja a tested,és azért dagadt be,mert izgulsz,vagy mert nem akarsz menni?
Vagy nyugodj meg,gondolj arra,hogy leapad a duzzanat,de menj el,aztán majd lesz valami.
èn is idegi alapon látom a gondodat.
de megértik, persze majd tavasszal leteheted legközelebb. szóval ne gondold hogy csak a te kedvedért az érttségi biztoság össze áll megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!