Aggódom nagyon mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy 27 évesen átmeneti szállón lakom azért mert a nagyszülők rég meghaltak akik neveltek, anyukám eldobott mindannyiunkat, le vagyok százalékolva, albérletet nem tudok fizetni. Négy éve lakom itt és a szociális munkás mostanában azzal csesztet hogy nem lehet itt a végtelenségig lakni. De vannak olyanok akik tiz éve ott laknak. Egy környezetváltozás nagyon megviselne pszichésen mert pszichiátriai betegséggel vagyok leszázalékolva és rettegek. Eddig olyan tanácsokat kaptam hogy az orvosomtól kérjek egy papirt hogy a pszichés állapot miatt a környezetváltozás nem javasolt, mert egy orvos véleményét nem lehet felülbirálni. Mit tehetnék? Nem a magam hibájából kerültem szállóra csak nincs más amit meg tudnék fizetni2018. márc. 16. 13:13
1/1 anonim válasza:
Ha pszichés okból százalékoltak le, akkor lehet, hogy be tudsz jutni egy bentlakásos pszichiátriai intézménybe. Kérdezz rá az orvosodnál, mik a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!