Anorexia. Szerintetek is túl sovány vagyok? 16 L/170 cm,47 kg + KÉPEK
Sziasztok!
Régebben nagyon egészségtelenül ettem (mértéktelen édességzabálás, cukros üdítők, mekis kaja, napi 1-2 mirelit pizza), ami egyrészt a bőrömön is látszott, másrészt szerintem lett is rajtam felesleg. Mozgás csak a heti 5 tesi volt, azok mondjuk elég kemények.
2017 nyarán elhatároztam, hogy fogyok, és teljes életmódot váltok. Szeptemberre teljesen meg akartam újulni. Leginkább a combjaim zavartak, szerintem iszonyú vastagok voltak. Edzettem, és átálltam egy elég szigorú étkezésre.
Kb. 53 kg-ról sikerült lefogynom 46-ra. Anorexiás lettem. Csak a kaja és a kinézetem körül forognak a gondolataim. Bár már sokkal többet eszem, mint pár hónappal ezelőtt, a súlyom még mindig 45-47 között mozog, nem akarok hízni. Szerintem nem azt látom a tükörben, amit a többi ember. Most 47 körül vagyok, ezzel már kövérnek látom magam.
Ezeken a képen kb. 46 kg vagyok: [link]
Itt pedig még az anorexia előtt: [link]
Heti 4-5 alkalommal 10-12 km-t futok futópadon, illetve combgyakorlatokat csinálok, mert betegesen félek attól, hogy újra vastagok, löttyedtek és formátlanok lesznek a combjaim.
Mostanában egyre többen mondják, hogy túl sovány vagyok, sokan undorral néznek rám. Szerintetek is túl sovány vagyok?
Bántó kommenteket légyszi ne írjatok, elég baj ez nekem már így is. Előre is köszönöm a válaszokat!
Ne felejtsd el azt sem, hogy az érték nem abban rejlik, kinek milyen a teste!
A modelleket ne nézegesd, semmi értelme, ők sem egészségesek, a legtöbb anorexiás, alkoholista, kábítószert fogyaszt.
Nézz a csillogás mögé, és a sötét oldal is fel fog tűnni.
Mielőbb keress segítséget, és épülj fel.
Nagyon jól esik, hogy ennyien írtatok. Köszönöm :)
A régi testemben nagyon nem éreztem jól magam, nekem az vastag volt. De örülök, ha vannak, akik nem így gondolják :)
Pszichiáterhez járok, 47 kg alá nem mehetek, mert akkor berak a kórházba. Hetente járok méredzkedni. Eddig 3-szor voltam 47 alatt, de megúsztam a kórházat, viszont tudom, hogy a következő alkalomnál tényleg berak.
Az élet nem csak arról szól, mit látsz te magad jónak.
Például senki sem szeret dolgozni, mégis az emberek nagy része dolgozik. Másképp éhenhalnának.
Itt ugyanez a baj. Alapvetően nem számítana, hogy érzed jobban magad. Ha túl sovány vagy el fog hagyni az erőd. Jonnek a betegségek, akár komoly maradandó bajod is lehet. Nem mellesleg erő hiányában munkaképtelenné vállhatsz.
Érezheted magad szépnek, ha nem fogsz tudni mozogni az erőtlenségben...
Épülj fel!
Férfiként azt mondom, hogy a régi alakoddal az égvilágon semmi baj nem volt, sőt, teljesen arányos és szép.
Ne ülj fel a médiavonatra, hidd el, közel sem az a szép, ha minél vékonyabb egy lány. A lényeg hogy nőies legyen.
Én például rosszul vagyok mikor látom hogy pár híresség csontsovány, kilátszanak a csontjai, egyrészt oltári egészségtelen úgy élni, másrészt szemnek sem épp kellemes látvány.
Szóval szerintem nyugodtan szedj fel pár kilót, legyen a régi alakod a cél.
Illetve csak egy apróság, ha egy nő átesik vékonyságban egy bizonyos ponton, az bizonyos női dolgokra is kihatással lehet, bár ez nem került szóba, de jobb ezt is szem előtt tartani, ha esetleg valamikor családot terveznél, hogy ilyen tekintetben is okozhat gondot.
Hajrá, menni fog. :)
Még idejében kértél segítséget!
Sok sikert a gyógyuláshoz.
Ha gondolod frissítheted néha a bejegyzésed hogy éppen hogy vagy stb.
Példát mutatva ezzel másoknak.
Szerintem hízz olyan 60-ra (kèpek alapján)
Ez már tényleg brutálisan vèkony, de a fogyás előtti is vèkony voltál (szerintem), bár ez ízlés kérdése. Szóval minimum menyj vissza 53ra, szerintem mèg a 60 is simán elfèrne rajtad felesleg nèlkül.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!