Szerintetek túl sovány lennék? (többi lent)
Figyelt kérdés
155cm és 38-39kg vagyok. Sokan azt mondják, hogyez túl sovány és, hogy híznom kéne, de nem megy. Szerintem ilyen az alkatom. Sok helyen meg kapom, hogy Anorexiás vagyok és alultáplált.
Tesin mikor megmértük ki hány kg nálam 38-at mutatott a mérleg. A tanárnő is mondta, hogy menjünk el orvoshoz.
Szerintem nem vagyok sovány, de már kételkedem benne. Különben sem tudnék hízni, mert mindennap van tesi + edzésem. Előre is köszönöm a Normális válaszokat
2015. okt. 18. 21:10
1/2 A kérdező kommentje:
13/L
2015. okt. 18. 21:11
2/2 anonim válasza:
Én 150 centi vagyok és ugyanúgy 38 kiló rengeteget eszem és imádok is enni de sose hízom sportolok is de nagyon pici vagyok a többiekhez képest januárba leszek 15 az anyukám orvos és azt mondta hogy kutyabajom ő is ugyanilyen pici volt és most 170 centi :) hogyha rendesen eszel szerintem kutyabajod :) 14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!