Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan gyozzem le egyedul a...

Hogyan gyozzem le egyedul a depressziot mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nyaron sok halal felelem ert meg rengeteg stressz es utana idonkent ereztem hogy semmi eletkedvem. Sokszor panikroham gyotor, halal felelem hogy mivan ha nincs ellenszer es egyre rosszabbul leszek.beiratkoztam pszichologushoz de most csak ket hetente fogad de nekem ugy erzem hogy nincs idom erre es hogy surgosen kell segitseg. Nem tudom mit tehetnek, az utobbi napokban tudatosult, hogy ez talan sulyos depresszio.. 17 eves vagyok es mostanaban nincs kedvem semmihez, ugy erzem minek csinaljak barmit , barataimhoz sincs kedvem.. mit lehet ezzel szerintetek kezdeni? Nagyon kellene a segitseg.
2018. márc. 10. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia először is fiú vagy lány vagy? Depressziónál sokat számít. Illetve a szeretnéd hogy segítsek írj rám :) 19/L
2018. márc. 12. 19:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Lany vagyok azt kihagytam
2018. márc. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!