Elegem van. Tudom, hogy bipoláris 2 zavarom van, de a dokim ciklotimiat állapított meg és arra írt fel hangulatstabilizálot arisppát. Tapasztalatok, hogy ki hogy éli meg a bipoláris depressziot?
Figyelt kérdés
Ciklotimiat állapított meg a pszihiaterem pàr napja ,de szerintem bipolàris 2 zavarom van,mert van,hogy nagyon szorongok,depizek.semmihez semmi kedvem,érzéseim sincsenek,de van mikor jobb a kedvem,de annyira nem vagyok felpörgött mint ahogy írják a bipolàrisok.félek ,hogy nincs kiút.kitartok,mert sokan szeretnek és nem akarok nekik fájdalmat ,meg hiszek abban hogy jobb lesz de elegem van hogy nem vagyok boldog .antidepit is szedek pedig évek óta.most irtak fel mellé hangulatstabilizàlot.2017. dec. 9. 09:13
1/11 anonim válasza:
Kérdező tudod egyáltalán mi az a ciklothymia és mi az a bipoláris zavar? Mert a kérdésed alapján nagyon nem! Olvass utána. Teljesen jó diagnózist kaptál.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy mi az. Ciklotímia az a bipoláris enyhébb formája.Azért írtam amit írtam,mert félek,hogy bipóm van a tüneteim alapján és azért kérdeztem,hogy ki hogy éli meg.Ja és nem y irjuk,hanem hosszú ível!!!
2017. dec. 9. 10:45
3/11 anonim válasza:
bassszus a kettő majdnem ugyan az..had tudja már jobban az ORVOS hogy mi bajod van
4/11 anonim válasza:
ja és mi az hogy nem í-vel? :DDDD ebbe most bele kellett kötnöd feltétlenül... de nincs is igazad. mert lehet úgy is írni és úgy még szakszerűbb is
5/11 anonim válasza:
arról nem beszélve, hogy te meg a kérdésben rövid i-vel írtad :D
6/11 A kérdező kommentje:
Ciklotímia. 😉
2017. dec. 9. 13:00
7/11 anonim válasza:
Nézd meg a szakirodalmat. Ott is y-al írják, ugyan is ez egy görög eredetű szó: cyclo+ thumos-ból lett cyclothymia de nem vitatkozom feleslegesen. Látom te egy mindenttudó zseni vagy ;) de ha ennyire mindent jobban tudsz,akkor minek írsz ki kérdést?
8/11 anonim válasza:
Lehet kialakulóban van a bipoláris I/II....
9/11 anonim válasza:
Basszus, öcsisajt, akkor minek jársz orvoshoz, ha ilyen nagyon okos vagy. :D És rohadtul y-al írjuk, thymia hangulatot jelent latinul.
10/11 A kérdező kommentje:
Orvos is tévedhet.Főleg bipolàris diagnosztizàlàsànal.Bipolàris 1 ,2 ettől félek.30 szàzalék esély van rá,hogy kialakul.
2017. dec. 9. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!