Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van. Tudom, hogy...

Elegem van. Tudom, hogy bipoláris 2 zavarom van, de a dokim ciklotimiat állapított meg és arra írt fel hangulatstabilizálot arisppát. Tapasztalatok, hogy ki hogy éli meg a bipoláris depressziot?

Figyelt kérdés
Ciklotimiat állapított meg a pszihiaterem pàr napja ,de szerintem bipolàris 2 zavarom van,mert van,hogy nagyon szorongok,depizek.semmihez semmi kedvem,érzéseim sincsenek,de van mikor jobb a kedvem,de annyira nem vagyok felpörgött mint ahogy írják a bipolàrisok.félek ,hogy nincs kiút.kitartok,mert sokan szeretnek és nem akarok nekik fájdalmat ,meg hiszek abban hogy jobb lesz de elegem van hogy nem vagyok boldog .antidepit is szedek pedig évek óta.most irtak fel mellé hangulatstabilizàlot.
2017. dec. 9. 09:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%
akkor most félsz tőle, vagy tudod hogy az van? össze vissza beszélsz. szedd a gyógyszert. az orvos ért hozzá, nem véletlenül írta fel
2017. dec. 9. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!