Mit tegyek a visszaesés ellen?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok,és 12-13 éves korom óta vagdosom magam. Nem,nem azért,mert a szüleim nem vesznek nekem ájfont..
Röviden: iskolai zaklatás(azóta megszűnt),otthoni veszekedések,önbizalomhiány,feleslegességérzet,kiközösítés,stb.. volt(ak) az oka(i).
Kezelnek már egy ideje antidepresszánssal,pszichológushoz is járok;de néha visszatérnek ok nélkül is az öngyilkossági gondolatok,valamint késztetést érzek arra,hogy megvágjam magam. Eddig sikerült tartanom magam,de nagyon félek attól,hogy visszaesek.Ha valami rosszabb helyzet ér(pl. beszólás,veszekedés),akkor egyből elképzelem,hogy hogyan legyek öngyilkos,és vagdosni akarom magam.
Pár napja éreztem ezeket megint,pedig nem történt semmi olyan dolog,ami felzaklatott volna. 16L
2018. márc. 3. 21:51
12/13 anonim válasza:
Ne akarj megfelelni! Légy önmagad és azt tedd ami jólesik,aki szeret,az semmit nem fog tőled elvárni!
13/13 anonim válasza:
Szerintem keress esetleg másik pszichológust. Illetve neki mondd ezeket a kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!