Mit tehetek stressz ellen? (többi lent)
Figyelt kérdés
Másfél éve kigyogyoltam egy szociális fobiabol mert sulit váltottam és eddig tünet mentes voltam. Viszont egy tantárgyból új tanár jött 2 hónapja aki nagyon utál engem és folyton szivat, többször is ki hívott felelni. Amióta jött az új tanár újra előjöttek a tüneteim, de csakis az az óra előtt. Szünetben elkezdek izzadni s hányingerem lesz, egész órán nem tudok figyelni, de ahogy kimegy a tanár már semmi bajom egész nap.
Heti 4 órám van vele, szóval kéne valami stressz oldó tipp, mert félek hogy hosszú távon újra visszatér a betegségem, ami nagyon nem lenne jó. Várom a tippeket, :)
2018. febr. 20. 22:19
1/1 anonim válasza:
Szívd fel magad, készülj fel alaposan az óráira, ne tudjon olyat kérdezni a tanayagból, amit nem tudsz. Bármennyire is pánikolsz, ne lássa rajtad, a válaszod legyen magabiztos, határozott, ne kérdezz válasz helyett, és mindent, amit mondasz, támaszd alá megfelelő hivatkozásokkal. Feleléskor pedig egyszerűen beszéld túl: ha a témát azonnal kifejted, logikusan építed fel, nem fog tudni belekötni. Persze tud olyat kérdezni, ami kapcsolódik az anyaghoz, de nem tudod akkor se, ha mindent betéve megtanultál, viszont az nem a tananyag lesz, ez esetben pedig legyen kedves a tanár megmutatni, hol is volt ez leírva a ti tananyagotokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!