Stressz ellen? L
Az elmúlt pár napban nem vagyok a toppon. Amúgy is elég csendes, zárkózott típus vagyok.
Az utóbbi időben nyugtalanul alszom. Sokat kattog az agyam a másnapon. Aztán azon is, hogy X meg Y dolgot máshogy kellett volna csinálni. Kimerült vagyok. Nem tudom magam megfelelően kifejezni, remek a hangom, kezem is. Gyomoridegem van ébredés után. Görcsölök, hogy el ne aludjak, el ne késsek munkából, minden kis dolog miatt.
Nem tudom magam lenyugtatni. Most is gombóc van a torkomban. Munkahelyi stressz lehet? Szedjek nyugtatót? Konzultálok dokival majd a köv.héten,de addig is gondoltam, hogy rákérdezek itt.
Tanár vagyok. A folyamatos zajra érzékeny vagyok, de amúgy nagyon szeretem a gyerekeket. Csak csendes típus vagyok. Egy ideje helyettesítek, minden nap óráim vannak folyamatosan. Nem pihen az agyam, + a rosszmájú kollégák csak hab a tortán.
Szedjek enyhébb nyugtatót? Idegerősítőt? Mást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!