Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy küzdjem le azt az érzést...

Hogy küzdjem le azt az érzést hogy rosszul leszek?

Figyelt kérdés
9 éve panikbeteg vagyok.gyogyszert is szedek,de a tb alapu pszichiater nem foglalkozott velem külön.maganra meg nem tellik.az elsö években utcara se tudtam kimenni,meg dolgozni sem.mostanra már jobb valamivel,bár tul messze itthonrol egyedül nem birok elmenni.inkabb azt érzem hogy jobban félek attol hogy rosszul leszek,mégha jol is vagyok.meg attol is félek hogy visszaesek ugy mint az elején.pedig évek ota nem volt panikrohamom,akkor miert nem szoktam meg hogy nincs baj

2018. febr. 20. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Önhipnózist alkalmazz, és légzést ilyen esetben. Egyébként nagyon nehéz leküzdeni.Gondolj arra, hogy évek óta nem volt pánikrohamod. Legyen a zsebedben egy nyugtató. Lehet növényi szer is. Ez segíteni fog.
2018. febr. 20. 19:41
 2/2 Libers Pertz ***** válasza:
Fejben dől el minden, ha TE nem akarsz rosszul lenni akkor nem leszel, ilyen egyszerű, erősebbnek kell lenned önmagadnál.
2018. febr. 20. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!