A rexetintől rosszul alszom, ez el fog múlni?
ott a függőség és persze végső soron a családi kapcsolatok is rámehetnek,
ráadásul ha utána olvasol láthatod hogy ez még messze nem a legrosszabb mellékhatás, mindamellett hogy a dokim szerint ez az egyik leggyengébb szer amit adhatott, én inkább abbahagytam és alternatív népgyógyászati vonalat választottam ami nem csinál belőlem zsibbadt érzelemmentes zombit
az a baj a rexetin -nel és társaival, hogy tüneti kezelés, és ideig óráig elfedi a szorongásod okát, de ha abbahagyod, kezdődik minden előről, ráadásul mellékhatásokat vált ki függőséget okoz letompít stb. nekem nem érte meg, többet ártott mint használt
"A többi SSRI típusú szerhez hasonlóan a leggyakoribb mellékhatások a szájszárazság, fokozott izzadás, szédülés, remegés, hasmenés vagy lágy széklet, emésztési zavarok, hányinger, émelygés, étvágytalanság, álmatlanság vagy aluszékonyság, szexuális zavarok, depressziósoknál az öngyilkossági hajlam fokozódása, továbbá érzelmi elsivárosodás. Egyes esetekben a szexuális mellékhatások fennmaradhatnak az SSRI kezelést követően is."
KIEMELNÉM:
A többi SSRI típusú szerhez hasonlóan
- szexuális zavarok -
- öngyilkossági hajlam fokozódása -
- érzelmi élsívarosodás -
- a szexuális mellékhatások fennmaradhatnak az SSRI kezelést követően is -
-----
persze van akinek vonzó lehet az impotencia és a társas kapcsolatok megszűnésének veszélye
DE
ha nincs saját vagy más életére veszélyes bajod akkor nem ajánlanám, mert nem biztos hogy megéri a kockázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!