Elvileg pánik betegségem van. Ma séta közben, rosszul lettem és úgy éreztem hogy elájulok és hogy végem van. Mennyi az esély arra, hogy mégsem pánik hanem inkább a szívemnek van valami baja? Volt 3 ekgm.28f
valami szép zenéhez mit szólsz?
https://www.youtube.com/watch?v=15ezpwCHtJs
Bach a Goldberg-variációkat egy Goldberg envű gróf számára írta, aki nagyon ideges volt és nem tudott aludni, álmatlanságban szenvedett. Igazi gyönyörű gyógyzene.
"Mennyi az esély arra, hogy a szívemnek van baja?"
Hát, Kedves Sorstársam, a válaszom: 0%
Nálam kb fél-egy éve tart egy ilyen állapot. EKG leletem annyi van, hogy már nem is számolom. Kezdődött egy pár alkalmas orvosi ügyelettel, aztán napközbeni dolgokkal, aztán egyéb panaszokkal, fájdalmakkal (fülzúgás, mellkasi fájdalom), de egyik kivizsgálásom alkalmával sem találtak semmi eltérést.
Teljesen átérzem, hogy attól félsz, nem csípik fülön... De a legjobb tudásom szerint az EKG a korábbi dolgokat is kimutatja, akár fél évre visszamenőleg is... Volt, hogy mentőt hívtunk a munkahelyre, volt hogy éjszaka rohamtam a sürgősségire, mert szédültem, úgy éreztem, nem kapok levegőt, hogy valami elszorítja a torkom, hogy fáj a mellkasom, hogy azt érzem, hogy most omlik össze a keringésem, hogy már szerintem nem is jól dobog a szívem, hogy úgy szúr a hátam, mintha most egy vérrög menne át rajta... Na mondom akkor most, igen MOST biztos fognak valamit látni, hisz most TUTI hogy beigazolódik, hogy bajom van, és végre pontot teszek a kérdőjel helyére, és most majd jól meglátják, hogy milyen rosszul vagyok... Aztán... Semmi... Tökéletes eredmények.
24 órás EKG tökéletes, mellkasi rtg tökéletes, vérképek tökéletesek, egyedül a pulzusom magas néha, arra szedek gyógyszert. A pszichológusom egyszerűen nem látja a pánikomat, nemhogy az okát, ezért kezelni sem tud... De én tudom, hogy ez pánik... A semmiből csap le, helyzettől függetlenül.
Amit javaslok: vizsgáltasd ki magad minden téren, amit TE szükségesnek érzel. Ez fog segíteni neked a rohamok alatt, hogy megnyugodj. Hiába van 10 EKG-t, ha arra gondolsz, hogy mi van, ha ez most a tüdőm? Vizsgáltasd meg azt is... Csak közben ne bolondulj bele...
Egyébként még csak annyi, hogy nálam refluxra gyanakodtak, a savlekötőtől nem lett jobb, de szerintem rá fogom szánni magam egy gyomortükrözésre is, mert kell, hogy oka legyen, hogy a mellkasom és már a hátam is fáj, érződik...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!