Ha valakinek volt egyszer pánikrohama mennyi az esély, hogy újra lesz?
Orvosnál nem jártam, de ismereteim alapján pánikrohamra gyanakodom. Tegnapelőtt moziban voltam, amikor rosszul lettem. Nem kötött le a film, elkezdtem hülyeségeken gondolkozni, először attól féltem, hogy rosszul leszek. Halálfélelmem volt (mostanában sokat gondolkoztam a halálon, halálos betegségeken, amelyektől félek), számoltam vissza a perceket, hogy mikor mehetek ki, kb. 1,5 órán keresztül tartott. Remegtem, menekültem volna, forró volt az arcom, rettenetesen wc-re kellett volna mennem, úgy éreztem hogy nem bírok ott tovább ülni. Mikor vége lett végre, sétáltam a wc felé egy-két lépést úgy tettem meg, mintha mindjárt elájulnék aztán mikor a mosdóba értem, piros volt a arcom, a szívem hatalmasakat dobbant. Egy idő után megnyugodtam, de természetesen azóta bennem van, félek, hogy újra előjön. Úgy érzem soha többet nem megyek moziba és a filmet is megutáltam. Ha van tapasztalatotok írjatok le, nagyon kíváncsi lennék, sosem éreztem ilyet.
18L
A pánik szindróma
Ha nem tudod, hogy mit is éltél át, kb 20-30%.
Ha tudod, akkor 70-80%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!