Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a gond a memóriámmal?

Mi lehet a gond a memóriámmal?

Figyelt kérdés

A régi emlékeim megvannak ugyanúgy tisztán.

Amióta elköltöztem(külföld) azóta a memóriám folyamatosan romlik.AZ itt töltött idő első hónapjait(fél év) élveztem utána folyamatosan "csúsztam" le..a munkám miatt kiégettnek éreztem magam..és még érzem is talán..párkapcsolati életem egyenlő a nullával..magányos vagyok sokszor annak ellenére hogy vannak barátaim,motiválatlan..munkanélküli jelenleg de nem érdekel hogy lesz e munkám vagy sem.úgyérzem haza kellene mennem de a pénz mindig itt tart(az én hülyeségem,de igy gondolom hogy otthon nem lehet megélni)Nagyon sok dolgot szerettem csinálni kreativ voltam,,amióta kint vagyok se időm nem volt se helyem,alkalmom hog éljek azoknak a dolgoknak amit szeretek.

Ezeket azért irtam le mert szerintem köze van ahhoz hogy a memóriám rossz..mert hogy nemérdekelnek a dolgok..ha megyünk valamerre rábizom a haverokra.ők terveznek mindent az útvonalat stb..aztán azt kapom vissza h mivan nem emlékszel arra h ezen a vonalon jöttünk?A nemérdeklés miatt lenne ez az emlékezet romlás..mert nemfigyelek meg semmit..de mondjuk van ilyen is hogy bezsélgetünk mond egy márkát pl és 2 perc után nem emlékszem,szinészek ,helynevek,egyszerű szavak valamikor nemjutnak eszembe..de talán nem is figyelek rá eléggé? Mi a véleményetek erről..?Ez az egész "nemakarás" okozhatja az emlékezet,memória romlást?

2018. febr. 13. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan helyre költöztél, ahol kevés a napfény?
2018. febr. 17. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:
igen
2018. febr. 18. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, enyhe depressziód van a fényhiány helyett. Pl. D-vitamin hiány, e-miatt kérdeztem, milyen helyre költöztél.

[link]

2018. febr. 18. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
#miatt
2018. febr. 18. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket..mindenféleképpen orvos lesz ennek a vége
2018. febr. 18. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!