Valami gond volna a memóriámmal?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mi történik velem, de nem olyan régóta az eszem nem a régi: elfelejtek dolgokat, akár olyat is, ami pár perce történt, nem jutnak eszembe olyan szavak, amiket ezelőtt szinte napi szinten használtam (ma 5 percig tartott mire rájöttem, hogy a szó amit keresek az a karikatúra). Mi lehet az oka? Nagyon zavaró tud lenni. Néha olyan érzésem is van, mintha az elmúlt percekben csak bambultam volna.
19/F
2015. júl. 11. 04:04
1/2 anonim válasza:
Szia! Ne aggodj szerintem ez teljesen normalis velem is van ilyen sot volt olyan ev amikor en is ugyanezt hittem mint te. Most is ugy erzem egy csomo dolgot elfelejtek de masokon tapasztalom velem egykoruakon hogy ugyanigy vannak ezzel. En fiatalkori szenilitasnak neveztem:D nem tudom egy csomoszor gondolom te is masra koncentralsz ,gondolkodsz, igy nem csoda hogy kevesbe figyelsz arra ami a kornyezetedben folyik. Az ha nem jut eszedbe egy szo velem is megesik. Barpmi idegesito . Minel jobban ra akarsz jonni annal kevesbe tudod :D ne aggodj szerintem emiatt. En azt is szoktam csinalni h kicsit nyugalomban gondolkozok a multon, felevenitek dolgokat igy edzesben tartom a memoriam es nem felejtem el oket(felnek hogy elfelejtek jo dolgokat:D ) . Remelem segitettem . 18/L
2/2 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy igazad van. Viszont kellemes érzés tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül :D Előfordult hogy pár barátom "Tessék?" -nek szólított
2015. júl. 14. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!