Hogy lehet feldolgozni a nemi erőszakot?
Figyelt kérdés
Gina és nemi erőszak áldozata lettem, nem szeretném leírni mi történt, meg feljelenteni se tudom bizonyíték hiányában. További megalázásra sincs szükségem. Az érdekelne, hogy aki ilyenen átesett és feldolgozta, hogy sikerült neki ? Teljesen ki vagyok, ha nincs nyugtató akkor már talán rég megöltem volna magam. 21/L2018. febr. 9. 00:52
11/17 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam, a nincs bizonyíték azt jelenti hogy 8 nap után esett le hogy engem megerőszakoltak ugyanis ginát adtak. Tehát a gina is kiürült a szervezetemből. Ilyen esetben leszarják az ügyt ez a nagy igazság olvassátom végig a netet
2018. febr. 9. 15:13
12/17 A kérdező kommentje:
Össze kellene fognia nőknek és tenni valamit az ellen, hogy se a neten se máshol ne lehessen a ginához hozzá jutni és nagy mértékű büntetést adni nekik.
2018. febr. 9. 15:42
13/17 anonim válasza:
Mifele osszefogasrol beszelsz, ha meg egy feljelentest sem teszel?...
14/17 A kérdező kommentje:
Nem fognak semmit se tenni, nincs bizonyítékom. Ne én legyek már a szar, hogy más nőket megakarok védeni ... :D
2018. febr. 9. 16:20
15/17 anonim válasza:
Mondjuk így pont hogy nem védessz meg senkit. A drogokat általában komolyan veszik még ha az erőszakot nem is.
16/17 anonim válasza:
Már csak azért is érdemes jelenteni hogy oda tudjanak figyelni arra a helyre ahol bedrogoztak.
17/17 anonim válasza:
Merj feljelentést tenni ,ez a megoldás ,azért nincsenek ilyen ügyek ,mert nem tesznek feljelentést, akárhogy is lesz, meghurcolják őket egy életre meg lehet bélyegezni valakit ezzel ami már önmagában sem rossz büntetés.
Ha ez nem megy, egyéb alternatív megoldások kellene, szintén van pár ötletem ,de nem írom le ide.
A feldolgozás pedig hosszú idő és egy hosszú folyamat amihez sok türelem kell. Az idő megoldja hidd el. A drog viszont soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!