Segítene neked feldolgozni a családon/párkapcsolaton belüli szóbeli és fizikai erőszakot ha lenne egy blog ahol megoszthatnád ami veled történt és olvashatnál másokról?
Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 19:13
4/12 anonim válasza:
Már próbáltam és nem volt jobb.
6/12 anonim válasza:
Érdekelne de mi nagxon jól megvagyunk.a párommal
7/12 anonim válasza:
Én már próbáltam. Szerintem nem jó ötlet. Rosszul éreztem magam. Mivel részletesen leírtam szörnyen feltörtek bennem azok az érzések. Befejeztem. Itt is sokszor rossz érzés ilyenekről olvasni
8/12 anonim válasza:
Nem, mert attól, hogy olvasom más nyomorát az én szarságom nem szűnik meg.
Tenni kell, kilépni a dologból, elköltözni, és nem azon nyammogni, hogy "legalább nem csak nekem fos az életem".
Én 21 évesen már lényegében csak aludni jártam haza, inkább túlóráztam, aztán le is léptem otthonról.
9/12 anonim válasza:
Nekem nem segített anno semmiféle blog. Attól még, hogy másnak is szar, nekem semmivel sem jobb, sőt. Az segített, hogy elköltöztem, minden kapcsolatot megszakítottam a családdal és elmentem pszichológushoz.
10/12 anonim válasza:
Nem. És kifejezetten gusztustalannak tartom, hogy valaki az én nyomoromból akar tartalmat összegajdolni a blogjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!