Pszichiátrián mi folyik?
Figyelt kérdés
Segítség! Iszonyatosan félek, kaptam beutalót a pszichiátriára és nem tudom, hogy mire számítsak :(2018. febr. 5. 11:20
11/19 A kérdező kommentje:
Igen most kezdtem, 2-t kéne szednem de este már nem kell úgy érzem és itthon jól vagyok csak ha le kell mennem valahova akkor jön rám a hányinger, szédülés. Most az orvosnál is míg vártam iszonyatosan szedültem, féltem, hogy beutal és azt éreztem, hogy bármikor kidobom a taccsot, és bejött a legnagyobb félelmem, hogy beutal valami agydokihoz.
2018. febr. 5. 13:08
12/19 anonim válasza:
idő kell a gyógyszernek h megfelelően hasson, egy ideig még legyél otthon nyugodt környezetben
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, igazán megnyugtattak most😊
2018. febr. 5. 13:31
15/19 anonim válasza:
Nana semmi befekvés vagy ilyesmi.Én most voltam pánikbetegség gyanúval.Kanapés szoba és kikérdez a doki és beszélget veled.Aztán valszeg gyógyszeres kezelés.Befektetni a nagyon beteg embereket fogják.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😊
2018. febr. 6. 05:35
17/19 anonim válasza:
Én feküdtem már bent pszichiátrián kétszer is, és még mindig itt vagyok. Nem egy álomvilág, de azért nem is kibírhatatlan.
No de nem egyből a befektetéssel fogják kezdeni.
Bemész, leülsz, megkérdezi a doki, hogy mi a panaszod. Teszteket is adnak, amit ki kell tölteni. Tesz fel a doki kérdéseket. A végén megbeszélitek a továbbiakat, ha szükséges, kapsz gyógyszert.
18/19 anonim válasza:
Jaj most látom, hogy az előző válaszom félreérthető volt... nem a pszichiátrián vagyok bent még mindig :-D Úgy értettem, hogy azok után, hogy kétszer feküdtem bent pszichiátrián, még mindig élek.
19/19 A kérdező kommentje:
Haha, semmi baj😃 köszönöm! Biztos írni fog fel gyógyszert mert tegnap este is volt egy "rohamom"😔
2018. febr. 7. 05:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!