Hogy ne féljek az újtól? Lesz mindenre erőm? Időbeosztás kérdése? Összetett.
Eldöntöttem, hogy változtatok magamon és el kezdek felnőttek módjára élni. Eddig sok mindent halogattam. Hétfőn kezdek a munkahelyemen és félek, hogy a zárkózottságom mellett nem fogok tudni beilleszkedni vagy nem fognak elfogadni. Mellette végzős vagyok az egyetemen és hajrázunk lassan az államvizsga miatt. És az eddigi életvitelem miatt eléggé meghíztam, ezért konditerembe is járok és edzem. Félek attól, hogy nem lesz ennyi mindenre erőm. Párom mindenben segít, ha tud. Rá számíthatok. Aki volt már így, hogy oldottátok meg?
L
Minden kezdet nehéz, de amit szeretsz, ami a céljaid eléréséhez kell arra mindig tudsz időt szakítani!
Spórolhatsz időt azzal is, hogy otthon edzel, nem nagy összegekért be tudsz szerezni pár kézisúlyzót, gumiszalagot, ugrálókötelet, mindent ami kezdésnek elegendő.
Fogd fel úgy az egészet, hogy ez egy új kihívás, új lehetőségek hogy magadat fejleszd és jobbá tegyed, megtanulj új dolgokat és jól beosztani az idődet. Végre új emberekkel ismerkedhetsz, barátokat szerezhetsz és tőlük is tanulhatsz.
Az is remek dolog,hogy ott a párod mögötted és ahogy írtad mindenben támogat, szóval akár mi történjék lesz támaszod.
Szóval csak hajrá vesd bele magad a sűrűjébe, legyél amolyan "igenember" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!