Mit csináljak ha a 16 éves lányom edzésfüggő lett?
Kedves szülő,
Van bármi fogalmad arról, hogy a lányod étrendje mit tartalmaz, hogy milyen tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat visz be?
Vagy csak osztod a dumát, hogy nem akarod, hogy egyoldalúan étkezzen, miközben fogalmad sincs róla?
A parizeres szendvics az nem egyoldalú? Vagy akkor már végképp nem, ha néha gépsonka megy helyette?
Jól tanul, tesz a testéért, jobb lenne ha inkább büszke lennél rá...
24/F
Édes Istenem...
Szerinted a csirke (fehérje), rizs (szénhidrát) és zöldségek (vitamin) egyoldalú táplálkozás lenne?
Bezzeg a jó kis zsíros olajos magyaros kaják a sok édességgel az aztán biztos nem egyoldalú...
Amúgy a kérdésre válaszolva én inkább szegény lányodat sajnálom, valószínűleg 18 évesen majd költözik is el tőletek.
Jobban örülnél ha 150+ lenne és 10 percet se tudna sétálni ? 200-as vérnyomás mellet ?
"Mi eddig magyarosan főztünk és ő kijelentette ilyen szemét xarokat nem eszik meg"
Na ja az én szüleim is. Minden csupa zsir, cukor meg olaj. Már bocs de megértem a lányt.
Én pl abszolút nem fogyasztok cukrot.
Lehet röhögni, de az érdugaszoló csendes gyilkos becenevet nem tőlem kapta. Na a zsír hasonlóan "jót tesz" az ereknek.
Mit csinálj? Támogasd. Támogasd, hogy tesz az egészségéért, és nem tesped a gép előtt egésznap. Támogasd a tanulásban,a korrepetálásban. Támogasd az étrendjében.
Jobban örülnél, ha drogozna, bulizni járna, és szarul tanulna? Ugye, hogy nem..
Az meg ne fájjon, hogy szép feneket akar, melyik lány ne akarna?! :) csinos is, okos is, egy főnyeremény. Ne keserítsd meg az életét!!!
Kössetek kompromisszumot.
Nem kéne ennyire szigorúnak lennie magával, hogy csak rizs, csirke, zöldség.
Viszont az nem egészséges, amit ti csináltok, hogy csak magyaros kaja.
Keressetek együtt egészségesebb ételeket. Főzzetek változatosabban.
Engedjétek mozogni, ne tiltsátok, hogy ne éjjel kelljen neki titokban.
A formás fenékkel sincs semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!