Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szeretnék szakemberhez forduln...

Szeretnék szakemberhez fordulni, de egyszerűen nem megy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kevesebb, mint 1 hónap múlva töltöm a 18-at, fiú vagyok.

Arról nem szeretnék most részletesebben beszélni, hogy mi a bajom.

Évek óta rosszul vagyok, az interneten mindenki azt mondta, hogy majd szépen lassan kinövöm, de ahogy idősödöm úgy lesz egyre rosszabb és veszélyesebb a dolog, tehát érzésem szerint nem fogom kinőni...

Viszont fogalmam sincsen, hogy mit tehetnék.

Szüleimet nem szeretném belevonni ebbe, ők nem tudnak kb semmit rólam, és ez így van jól.

Barátaim/bizalmasaim, akik segítenének segítséget keresni nincsenek.

A háziorvosom hezitálás nélkül beavatná édesanyámat, tehát az sem megoldás.

Pénzem sincsen.

A kórházunkban nincs lehetőség ilyen terápiákra/vizsgálatokra (azt írták e-mailben, hogy keressem fel a helyi pszichiátriai gondozót, ami fogalmam sincs hol van/micsoda és nem is találtam róla infót).

Sulipszichológus sem jöhet szóba.

Mit tegyek?

Szinte biztos vagyok benne, hogy ha nem sikerül valahogy elintéznem ezt a dolgot, akkor nem érem meg a 20. születésnapomat, mert vagy börtönben leszek vagy halott.

2018. jan. 25. 17:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
En pont 18 evesen kezdodott az egesz nekem szwmelyisegzavaros, es sulyos mely depresszios vagyok.18 eves koromtol , most vagyok 25.mindig ongyilkos akartam lenni,de nagyon jehez megtenni.
2018. jan. 26. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!