Pszichológushoz kellene mennem, de egyszerűen rettegek tőle, mit tegyek?
Vagy bipoláris zavarom van, vagy borderline vagyok (vagy valami másik hasonló), igazából nem tudom eldönteni. Ez mellett/ezzel együtt evészavar, szociális fóbia, agorafóbia is eléggé esélyes. A lényeg, hogy nem vagyok okés. Néhány napja például majdnem megöltem magam (már a gyógyszert is beszereztem, mindent elterveztem), mindenféle indok nélkül, csak azért, mert eldöntöttem, hogy "jó, akkor most megölöm magam". Aztán eltelt kb 1 nap és a legvidámabb, legboldogabb napomat élem, miközben egy az egyben ugyanolyan, mint azok, amelyeken majdnem meghaltam.
Mivel most boldog vagyok, ezért érzem, hogy segítségre van szükségem, de mivel szociális fóbiám miatt még egy boltban kasszánál való kontaktusnál is majd' szívinfarktust kapok a félelemtől és izgalomtól, ezért pszichológushoz menni maga a rémálom. Főleg, mivel nincs pénzem, ezért csak kórházi pszichiátriára tudnék menni.
Nagyon-nagyon félelmetes már rágondolni is, fogalmam sincs, hogyan csináljam. Ráadásul belegondolva teljesen felesleges lenne elmennem, hisz ha félek, akkor nem őszintén beszélek, csak gyorsan össze-vissza hazudgálok, hogy minél előbb vége legyen a beszélgetésnek, tehát elég nehéz dolga lenne az orvosnak/szakembernek.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!