Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Apám olyanokkal fenyeget,...

Apám olyanokkal fenyeget, hogy agyonver, vagy a mentő visz el. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Teljesen komoly a kérdés. Úgy megütött, hogy felrepedt a szám. Aztán még kitalálta, hogy én vagyok a nem normális, meg engem kellene elmegyógyintézetbe záratni... Meg majd ő elvitet engem. Ilyen agyilag nulla emberrel mit kezdhetek? Rettegek tőle. Több, mint egy hónapig rémálmom volt.
2018. jan. 25. 07:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát, pedig valami megoldást ki kellene találni... Nem tudom, hány éves vagy, de a nagykorúságig akár több éved is lehet, azt meg így nem szabad kivárni. Ha tényleg nincs más, akkor még a kolesz is megoldás lehet, valami jó távoli városban, ahonnan a szüneteken kívül csak ritkán jársz haza.
2018. jan. 28. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!