Apám olyanokkal fenyeget, hogy agyonver, vagy a mentő visz el. Mit lehetne tenni?
Mennyi köcsög van itt...
Rossz jegyet kaptam, de arra az a megoldás, hogy a 100 kilójával nekem jön és addig veri a számat, még tiszta vér a szoba, ugye???? És akkor még ha sírtam ő fenyegetett, hogy csak "bolond vagyok".
Nem kitalálon, de ezek után biztos megérdemeltem...
Szerintem beszélj anyukáddal. Tudja ő hogy ezt csinálja apukád?
Ha esetleg nincs megoldás hogy béke legyen otthon nincs valami rokonotok a közelbe hogy nálunk lakhasd?
Ha anyukád nem partner a megoldásban (valószínűleg nem, bár nem írtad), akkor tényleg csak a hivatalos út marad. Vetess fel látleletet, ha még nem tetted meg, és még látszik. Azzal besétálsz a rendőrségre, és megteszed a feljelentést. Vagy elballagsz a helyi gyámhivatalba, és ott kérsz segítséget.
Ha van olyan rokonod, aki befogadna (akár csak rövidebb időre), az is megoldás lehet. Ezt akár hivatalossá is lehet tenni, ha a faterod ellenkezne, mert a gyámhivatal jóváhagyhatja a kérelmedet akár apád akarata ellenében is, pláne, hogy súlyosan veszélyeztető a jelenlegi környezeted. :(
Igazából megtenném, de nincs hova menném és félek, hogy mi történik utána.
Kitalálna valamit úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!