Az, , anyósom" elkezdett robbantással és öngyilkossággal fenyegetőzni. Kijött a rendőrség, mentő, katasztrófavédelem. Bevitték ismét a pszichiátriára. Ma magánál volt, szerinte semmi nem történt. Mi történik ezután. Intézet esetleg?
Az első bekattanásnál a TEK volt kint.Ők hozták ki a lakásából.Akkor 3 hétig volt bent,utána nyugodt szívvel kiengedték.
Várom a segítő válaszokat!
Milyen intézetre gondoltál?
Az OPNI-t bezárták, de oda úgyis csak orvosi kezdeményezéssel mehetett volna.
Fizetős magánintézménybe mehet, de csak ha beleegyezik.
Az "intézetek" nem arra vannak, hogy a feleslegessé vált rokonokat odadugjuk be.
Amíg nincs gondnokság alá helyezve (és amit produkált, az nagyon kevés ahhoz), addig ti semmit nem tudtok csinálni.
Talán költözzetek el ti, és ne őt akarjátok elpaterolni.
Még mindig én :)
Nekem pár éve volt egy hasonló szomszédom. Ő mondjuk nem fenyegetőzött semmivel, csak olyanokat csinált, hogy éjjel a Váci utcán télen egy szál hálóingben szedték össze, és más lakásokba ment be, hogy ő "ott lakik". AMikor kitisztult, akkor egy nagyon kedves, értelmes, aranyos néni volt, rengeteg verset tudott fejből. Nem tudom, hogy mi lett vele, mert elköltöztem. (nem miatta)
Köszönöm szépen a segítséget.
Nagyon sajnálom,ami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!