Nem tudok megkapaszkodni az életbe. Mit tegyek?
nem túlzok, mikor azt mondom, hogy nem látom a kiutat.
2 éve csupa olyan emvberekkel talizom a magánéletben és a munkában is, akik csúnyán átvernek, anélkül, hogy ártottam volna nekik.
volt, hogy valaki munkát ajánlott, majd eltűnt, mire mentem volna hozzájuk dolgozni.
nem válaszolt a leveleimre, telefonjaimra.
a mai napig nem tudom, mi történt.
aztán most is történt olyan, hogy az egyik ember munka kapcsán ígérte, hogy jelentkezik, és nem.
a magánéletben is megbíztam több emberbe, átvágtak.
sajna nincs pénzem magánterápiára, pedig úgy kibeszélném magam.
kiégtem, depressziós vagyok.
nincs erőm folyrttatni az életet, minden kudarc, akármihez nyúlok, és mivel sokan átvertek, már nem bízok az emberekbe.
ahogy mondom, különösen az fáj, h. oléyanok és úgy vertek át, akikkel én rendes voltam.
most nincs munkám, nincs semmi és senki.
reggelente nincs erőm felkelni, mert minek.
rengeteget agyalok a halálon, hatalmas halálvágy van bennem.
ha például meghallom, hogy x. y. meghalt, elékezdek irigyjkedni rá, hogy de jó neki.
mert ha halott leszekm, akkor már senki nem bánthat, semmi nem bánthat, nyugalmam lesz.
nincs erőm folytatni ezt a sok küzdelmet, mert minden kudarc.
értitek??
bármihez fogok, szarul sül el.
emiatt kialakult bennem az ún. tanult tehetetlenség.
meg anómiás a gondolkozásom.
szóval totál reményvesztett.
Nem tudom, mihez van tehetséged vagy akaratod, mert az ember azért mindig azzal halad jól és teljesít lelkesen. "Sosem szerettem tanulni": A tanulás sokféle lehet, van, aki szeret könyvből tanulni, van aki inkább csinálni szereti a dolgokat, más meg az emberi kapcsolatokat, közeget tartja éltetőnek. Szerintem talán érdemes lenne ennek mentén elgondolkodnod, te inkább ilyen kutató/tanító/felfedező, alkotó/termelő vagy összekötő/szervező/kerekedő/szolgáltató típus vagy-e, mert szinte minden területen szükség lehet mindegyikre.
Hogy mire van kereslet: nézd meg álláshirdetéseket, vagy akár kezdhetsz valami saját dologba is, persze ha nem kell hozzá extra tőke. A munkaerőpiacon és felnőttként tuti senkit nem fog érdekelni, hányas lett az érettségid és miért, csak a rátermettséged az adott feladathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!