Mennyi időt fontos hagyni ha nem használ már az antidepresszáns és váltani fontos?
Figyelt kérdés
Tehát a két antidepresszáns között mennyi időt kell hagyni? Vagy rögtön egyik napról a másikra is lehet váltani?
Köszönöm előre is
2018. jan. 15. 17:14
1/4 anonim válasza:
Ugyanolyan hatóanyagúnál 0 napot, de gondolom nem ilyen lenne. Amúgy hogy-hogy már? Eddig jó volt? A napi adag az adható napi maximum, vagy még lehetne feljebb lépni?
2/4 anonim válasza:
Különböző hatásmechanizmusok között MAOI - SSRI - SSNI általában 2 hét.
3/4 A kérdező kommentje:
Két éve szedem a brintellixet 10 mg-t és eddig jó volt de most hirtelen depressziós lettem magától.
Már tavaly is ahogy depressziósabb voltam felemelte doktorom az adagot de attól meg hipomániám lett és azonnal visszavette.
A brintellix az mi nem értettem 2. válaszoló hogy SSR, meg ezeket
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
2018. jan. 16. 18:07
4/4 anonim válasza:
A brintellix elég új gyógyszer és nem is SSRI. Én SSRI-nél nem tapasztaltam ilyen hatásgyengülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!