Antidepresszáns milyen mellékhatásokkal jár? Tapasztalatok?
Mert én már öt éve szedek antidepresszánst eddig két fajtát és különböző mellékhatásai vannak. Az első fajtának az volt hogy bevettem feldobott három-négy órára és aztán mély letargia aztán megint bevettem és így naponta háromszor kellett szedni. De még okozott székrekedést is.
Aztán amikor már nem hatott orvosom beállította a legmodernebb antidepresszánst másfél éve. Az jó is abszolút nem vagyok depressziós és nem szorongok. Viszont nem tudok sírni, empátiám lecsökkent sajnos. Orvos szerint ez nem nagy baj ha hat a gyógyszer és nem akarok öngyilkos lenni. Na de nekem ez kellemetlen meg ami még van hogy nagyon izzadok néha és hányingerem van bevevés után két órán keresztül kb főleg ha nem eszek semmit.
Ti mit tapasztaltatok? Engem főleg ez a sírás zavar mert én szeretek sírni nagyokat és lelkendezni, örülni stb de úgy érzem ez a gyógyszer nem csak a rossz kedvet teszi tönkre
1. fajta coaxil naponta 3 szem
2. fajta brintellix 10mg már másfél éve ezt szedem naponta 1et
a korom 28 éves férfi
4-es!
Én nagyon szeretek az érzelmeimből adni a szeretteimnek. Sok szeretetet meg örömöt akarok okozni a hozzám közel állóknak. Na most ez olyan nagy baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!