Besétálhatok "csak úgy" a pszichiátriára?
Figyelt kérdés
Fiatal korú vagyok, de úgyérzem, hogy segítségre van szükségem, csak valahogy ezt a körülöttem lévők nem akarják észrevenni, hiába kiáltok érte. Aki még is az nem tud, vagy nem akar.. Gondolom hülye tini depi szövegnek hangzik, de már úgy vagyok, hogy vagy külső segítség vagy a halál.
Akárhogy hangzik, elhihetitek, hogy kétségbe vagyok esve. De mit mondjak ott? Nem küldenek haza? Muszáj ahhoz valaminek történnie, hogy az emberek végre odafigyeljenek?
2018. jan. 14. 06:23
11/14 anonim válasza:
Miert akarsz csak ugy besetalni? Miert nem kersz idopontot? Olyan surgos?
12/14 anonim válasza:
Én nem ajánlom a "besétálást". Én ezt tettem, aztán állami helyen töltöttem 9 hónapot, kaptam durva gyógyszereket, azóta is szednem kell.
13/14 anonim válasza:
az, hogy kétségbe vagy esve, még nem indok erre. Ott vannak olyan emberek, akik hangokat hallanak. látnak nem valós dolgokat, vagy durván drogoztak, és e-miatt hallucinálnak. Ilyen emberek között sima rosszkedv miatt tartózkodni veszélyes.
14/14 anonim válasza:
Nem az életeden kellene változtatni véletlenül. Nem az van, hogy egész éjjel fent vagy és a takaró alatt nyomkodod a mobilod? Aztán nappal nem normális a közérzeted, egész nap nem csinálsz semmit, ülsz a székedben és nézed a mobilodat. Suliba is csak hetente 2 x jársz. Tudod ennyi fekvéstől és üléstől mindenki depressziós lenne. Menjél csak be a pszichiátriára, majd ki sem engednek onnan és mindenhol nyoma lesz. Jogsi, továbbtanulás. Tudod egészségesebb életet kellene élned. Kicsit el kellene gondolkodnod magadon. Még az asztalról a tányért amiből ettél sem vagy képes a mosogatóba berakni. Ha ezért szólni merészkedik valaki hisztérikus kitörésben részesíted. Szedd már össze magad és próbálj meg normális életet élni, nem pedig ivászaton meg pszichiátrián gondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!