Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Üzemorvosnak van titoktartási...

Üzemorvosnak van titoktartási kötelezettsége munkáltató felé?

Figyelt kérdés
Főnököm más előtt, nem négyszemközt kérdezett rá, szedek e pszichiátriai szereket. Megalázott! Tudom, hogy diszkriminálni fognak ezután.
2018. jan. 13. 20:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy üzemorvostól tudja.
2018. jan. 13. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Az üzemorvosnak, mint minden más orvosnak ugyanolyan titoktartásai kötelezettsége van idegenekkel szemben. Egyetlen kivétel, ha a munkád elvégzésében akadályoz. Akkor sem mondhatja meg, hogy mi a baj, csak azt, hogy a munka elvégzésére alkalmatlan vagy.
2018. jan. 13. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
A helyes válasz az lett volna a főnököd felé, hogy én legalább igen...
2018. jan. 13. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Sose mondanám el üzemorvosnak, hogy szedek gyógyszereket amit pszichiáter ír fel. Magyarországon ez még nem elfogadott. Aki szed bármit is az elmebeteg és ki kell rúgni, mert alkalmatlan ... Nem szól szám, nem fáj fejem ebben az esetben.
2018. jan. 14. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Hahó! Medworks online betegellátó rendszer! Tajszám alapján kórelőzmény. Nem kell elmondani
2018. jan. 15. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam el...
2018. jan. 15. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Magán is bent van ?
2018. jan. 15. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!