Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tehetem túl magam ezen?

Hogy tehetem túl magam ezen?

Figyelt kérdés

Szakítottak velem, és úgy érzem, hogy nem bírom tovább. Folyamatosan sírok, és nem tudok másra gondolni, csak a szerelmemre. Úgy érzem, megbolondulok.

Mit tegyek?

2010. jún. 4. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amekkora közhely, annyira igaz: az idő mindent megold!
2010. jún. 4. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Mikor történt? Én három hét múlva már szinte tökéletesen jól voltam, pedig fájt nagyon.

Semmi különöset nem tudsz tenni, sírsz, teszed a dolgod, próbálkozhatsz esetleg új hobbival, de nekem nem vált be, nem volt kedvem semmihez.

2010. jún. 4. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Tényleg csak idő... ha otthon vagy és nem tudod lekötni magad nézz valami jó hosszú sorozatot... én egyszer napokig a született feleségeket néztem, fordulatos, valamennyire leköt. A legjobb ilyenkor nem gondolkodni. Kitartást!!
2010. jún. 4. 13:51
 4/5 anonim válasza:
Együtt tudok érezni veled, én is ugyanebbe a cipőbe járok csak velem nem szakítottak hanem muszáj volt szakítanunk. Én is majd megőrülök, nem tudok mit kezdeni magammal. Nem tudom hogy az idő megoldja-e vagy hogy mikor, legalább is az én esetemben. De neked kitartás!!!
2010. jún. 4. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajj lányok! Megoldja az idő, ezt megígérem mindenkinek!!! :)

34/N

2010. jún. 5. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!