Személyiségzavarom van. A szüleim ezt piti ügynek tekintik. Szerintetek?
Személyiségzavarom van. A szüleimtől mindig azt hallom, hogy csak elhagyom magam, meg ilyenek, és egyáltalán nem, mint betegségre tekintenek rá, hanem azt hiszik megjátszom. hogy szeretek drámázni.
És ez nagyon rosszul esik, lényegében ezért is alakult ki, mert sosem érdekelte őket mi történik velem belül és sokszor megbántottak, én meg eléggé érzékeny ember vagyok.
Hiába költöznék el, úgy érzem ez a dolog már az életem részévé vált. A dokit már egy ideje otthagytam mert semmiben sem segített.
Néha tényleg úgy érzem az öngyilkosság lenne az egyetlen módja hogy megszabaduljak ettől az érzéstől.
És a hab a tortán: le vagyok cseszve, hogy nincsenek barátaim és még barátnőm sem volt! Teljesen komolyan mondom! Ők neveltek ilyenné és még én kapom a szemrehányást. SZerintetek ez normális?
Az ismerősök és a rokonok előtt is mindig beégetnek azzal, hogy egyetlen egy barátom sincs, meg még azzal is zavarba szoktak hozni mások előtt, hogy barátnőm sem volt.
Egyszerűen már nem tudok mit csinálni, tavaly megpróbáltam a külön költözést, de amikor telefonon beszéltünk el tudták érni, hogy ismét magam alatt legyek.
Pont ő nekik kéne engem bátorítaniuk, de szisztematikusan rombolják az önbizalmamat. Már lassan az utcára is félve megyek ki.
23/F
Nem szeretnélek megbántani, de szerintem igenis el kellene költöznöd otthonról, különben sohasem jössz rendbe. 23 éves, felnőtt férfi vagy, gondoskodj magadról. A telefonos kommunikációt pedig csökkentsd minimálisra, ha mégis beszéltek, szorítkozz a tényekre. Munkád van, amiből eltarthatod magad?
Mellesleg nem a levegőbe beszélek, én sem vagyok teljesen egészséges lelkileg, de minden sokkal jobban megy, ha nem vagyok itthon.
Nos nem írtad hogy miben nyilvánul meg szemyilyiségzavarod, és mennyire súlyos, bár abból ahogy írsz azt gondolom eléggé sulyos...
Erre természetesen nagy lapáttal tesz a szüleid viselkedése... Nézd, szerintem a legjobb amit tehetsz hogy eülsz velük beszélni komolyan a témáról. Mondd el nekik amit itt leírtál, hogy mennyire rosszul esik neked hogy pont ők nem állnak melletted. Talán ha látják hogy te komolyan így érzel akkor odafigyelnek.
Sok szerencsét, és jobbulást...
Tod mi kell neked haver?
Irány az Egyetem + a Kolesz!!
Majd ott helyrerázódsz!!!!!!!
Mellelseg az iylen szülőket meszsire kerüld el mert mérgezőek rád nézve, ráadásul aljas alattomos, és még sorolhatnám, jót nem tudnék írni rájuk!!
szabadulj meg tőlük, és ne tedd lehetővé hogy bármilyen úton is el tudjanak érni!!!
Nincs neked erre szükséged, mert annak csak az az eredménye ami most van!!
A személyiségzavar nem betegség. Egyébként meg teljesen mindegy, az a lényeg, hogy kikecmeregj belőle, ne sajnáld magad, ez a lényeg! És próbáld meg függetleníteni magad a szüleidtől (nem kell feltétlenül "térben", hogy elköltözöl, hanem elég csak gondolatilag, viszont ez könnyebb, ha térben is messze vagy tőlük, na érted), hagy mondjanak amit akarnak, te azzal ne foglalkozz. Mindig tudjad, hogy Neked van igazad, nem nekik. Abban az egyben viszont nagy valószínűséggel igazuk lehet, hogy nincs neked semmi bajod, meg elhanyagolod magad. Velem is ez volt, nekem is ezt mondták, én se hittem el :) De utólag már belátom, hogy így volt, igazuk volt. Az egy dolog, hogy el lett cs*szve a személyiségem, oké, hogy a szüleim elcs*szték, de ha ezen agyalok, meg megragadok ezen a szinten, hogy emiatt sajnálom magam, hogy deszar nekem, mer ilyenolyan volt a nevelésem, stb, akkor így is maradok az idők végezetéig. Felnőtt ember vagyok, te is az vagy, saját magadon segíts, szedd össze magad és mássz ki a mocsárból egyedül. Én már elköltöztem otthonról, igaz barátaim még nincsenek, de legalább már nem sajnálom magam. Sok sikert :)
19L
ui.: egyébként milyen típusú szem. zavarra gondolsz?
ma 21:43
Az ilyen liberális válaszoktól mindíg feláll a hátamon a szőr!! Ha vmiről nincs fogalmad, inkább ne okfejts..
Egyértelmű, hogy a kérdezőt módszeresen befolyásolják, és kihasználják a szülei.
semmi más okuk nincs erre csupán az hogy amíg otthon laksz addig is odapakolod nekik a fizetésed egy részét, vagy akár az egészét..
Sajnos nem ritka eset ez ebben az országban...
a Sok tróger tanulatlan prszt azért csinál gyereket, hogy aztán eltartathassa magát vele, meg felvegye utánna amit még fel lehet..
Már bejártam Európát kiscsillag!
1 házam van spanyolban, 1 olaszban ;)
Persze, kiadó az olasz ha érdekel..
Elbán van, szép hely! Írj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!