Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek létezhet, hogy...

Szerintetek létezhet, hogy nekem is borderline személyiségzavarom van?

Figyelt kérdés
Például a suliban nap közben teljesen normális, kedves vagyok, amikor órák után elindulok haza ráülök a motoromra és akkor minden előzmény nélkül elkezdek 70-nel száguldozni, autók között elhúzni. "Igazi barátaim" szerintem nincsenek, csak azért megyek oda az emberekhez, hogy ne legyek egyedül, mert attól ugye az is jobb, ha azok a valakik "rosszul bánnak velem". Egy barátnőm van, akit talán jobban szeretek, mint a többieket, szóval vele hogyha nem egy rövid csevegéssel válunk el, akkor azt hiszem, hogy ezzel ő "leírt" engem, mint barátot. Fogalmam sincs, hogy most mi a helyzet velem. Csak simán elmebeteg lennék vagy borderline személyiségzavaros?
2009. okt. 20. 21:34
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem, hogy szinte állandóan azt hiszem, hogy fal van körülöttem, folyamatosan unatkozom bármit is csinálok és még saját magamat is teljesen üresnek érzem.
2009. okt. 20. 21:37
 2/17 anonim ***** válasza:

Amit leírtál annak semmi köze se a bordelline-hoz, se másmilyen elmebetegséghez.

Nincs önismereted és nincs önbizalmad. de ez nem betegség.

2009. okt. 20. 21:38
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
én voltam borderlineos. te nem az vagy bmeg, hanem hülye, hogy 70nel száguldozol. remélem senki nem fog meghalni miattad.
2009. okt. 20. 21:40
 4/17 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi bajod, ilyen vagy, nem kell ehhez betegnek lenni, rengetegen éreznek így mint te, többek közt én is.

Sőt ahogy olvasgattam múltkor rájöttem hogy vagy 6-7 fajta betegség jellemző rám, de nem hinném hogy tényleg ennyi betegségben szenvednék.

2009. okt. 20. 21:41
 5/17 A kérdező kommentje:
De tök hirtelen jön rám, igazából észre sem veszem és nem is tudom mit csináljak magammal. Amúgy még régebben többen is mondták, hogy "jaj, ez csak simán önbizalomhiány", mondjuk akkor csak simán csúnyának tartottam magam. Az elsőnek köszi a választ, a másodiknak meg az "önbizalom-tuningot".
2009. okt. 20. 21:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Jaj, nem mindenki borderline-os, akinek hangulatingadozásai vannak, azért ez nem egy gyakori betegség, ne beszéld be magadnak.
2009. okt. 20. 21:46
 7/17 A kérdező kommentje:
A harmadiknak: Lehetéseg, sőt remélem, hogy csak ennyi. Igazából azért tettem fel ezt a kérdést, már beleszaladtam egy 50 kérdéses tesztbe, amiben a borderline-osok általában 24-re válaszoltak igennel, én 30-ra.
2009. okt. 20. 21:49
 8/17 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? a leírásod alapján ez nem betegség, csak kamaszkor.

Melyik tesztet csináltad? Egyik-másik olyan megbízható mint a női magazinok személyiségtesztjei...

2009. okt. 20. 23:16
 9/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom, hogy borderline vagy -e, de egy dologban biztos vagyok: sem tesztekből, sem itt a laikus hozzászólóktól nem fogod megkapni a választ. Ezt csakis egy szakember, vagyis pszichológus tudja megmondani.

Viszont: az jó, hogy figyeled magad, ez az első lépés ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyél.

2009. okt. 20. 23:26
 10/17 anonim válasza:

[link]

olvasd el, értelmezd. Nem magadra fogsz ismerni szerintem.

2009. okt. 21. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!