Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek létezhet, hogy...

Szerintetek létezhet, hogy nekem is borderline személyiségzavarom van?

Figyelt kérdés
Például a suliban nap közben teljesen normális, kedves vagyok, amikor órák után elindulok haza ráülök a motoromra és akkor minden előzmény nélkül elkezdek 70-nel száguldozni, autók között elhúzni. "Igazi barátaim" szerintem nincsenek, csak azért megyek oda az emberekhez, hogy ne legyek egyedül, mert attól ugye az is jobb, ha azok a valakik "rosszul bánnak velem". Egy barátnőm van, akit talán jobban szeretek, mint a többieket, szóval vele hogyha nem egy rövid csevegéssel válunk el, akkor azt hiszem, hogy ezzel ő "leírt" engem, mint barátot. Fogalmam sincs, hogy most mi a helyzet velem. Csak simán elmebeteg lennék vagy borderline személyiségzavaros?
2009. okt. 20. 21:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
elkepzelheto,hogy borderlineos vagy szerintem a leirottak alapjan!!!jobb lesz ha folkeresed a haziorvost aki beutal a pszichiatriara,es ott majd csinaltatnak veled teszteket amikbol kiderul mi a bajod!
2009. okt. 21. 16:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy úgy is voltam vele, hogy ha már 1-2 válaszoló is azt gondolja, hogy az vagyok, akkor mindenképpen felkeresem az orvosomat. Egyébként azt a tesztet az anyukám dugta az orrom alá, úgy tűnik, hogy neki már régebb óta "gyanús" voltam.
2009. okt. 21. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

erre a tesztre gondolsz ? mert szerintem ezt nem kell annyira komoylan venni , nekem 43 igen és nem vagyok borderline-os :D

2009. okt. 21. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Megcsináltam, nekem 38 jött ki. Ismerem a borderline tüneteit, közöm nincs hozzá. Depressziós vagyok és szociális fóbiám van, de ez nem újdonság. Ennek a tesztnek annyi köze va egy valódi borderline teszthez, mint a női magazinok pszichotesztjeinek....
2009. okt. 21. 22:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Énis sokszor érzem úgy, hogy fal van körülöttem. Pölö most is. És tényleg van. :OOOO
2009. okt. 22. 01:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem, azt hiszem más volt.

Köszi a válaszokat mindenkinek!

2009. okt. 22. 16:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne beszéld be magadnak, hogy beteg vagy. Beszéltem bpd beteggel (bár szerintem ő is inkább bebeszélte magának) és ne tudd meg milyen.

Foglalkozz többet önmagaddal. Tanuld meg irányítani a hangulatodat. Tanulj önfegyelmet, harcművészetet, meditációt, sportolj. Neveld önmagad, fejleszd a személyiségedet.

2009. okt. 22. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!