Mit tudok ellene vagy tenni? Kiégés vagy stressz?
Figyelt kérdés
Új munkahelyen vagyok külföldön.Nem ezzel van a gond,hanem azzal,hogy minden nap félek mi lesz holnap.Sírógörcsök törnek rám oktalanul és rossz a közérzetem.A főmököm sem egyszerű eset,van bennem egyfajta megfelelési kényszer is.Mindenki adja a tanácsokat,hogy ne vegyek mindent véresen komolyan.De képtelen vagyok.Magamat sem értem,teljesen összezuhantam.Étvágyam nincs és mindig görcsben áll a gyomrom.2017. dec. 22. 17:16
1/4 anonim válasza:
Ez szorongás. Sok megoldás van, de a körülményektől függ.
Nyugtatót, antidepresszánst szedni.
Felmondani, másik munkahelyre menni.
Felmondani, haza jönni.
Szabadságot kivenni, megnyugodni.
Vagy bevetni minden idegnyugtató alternatív dolgot. Sport, jóga, relax, meditálás, nyugis elfoglaltságok, olvasás, kreatív hobbik, stb.
Rajtad áll, hogy melyiket választod a fentiek közül.
2/4 anonim válasza:
Forro zuhany? :) vagy menj el egy gyogyfurdobe, ill wellness kozpontba :)
Mondjuk hetvegen meg kiveszed a penteket es akkor ott alszol a szallodban. Szo szerint lesz@rsz mindent. Nem kell ide nyugtato meg az effele baromsagok. Lazulj es kesz :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ lehet az kéne! :)
2017. dec. 24. 14:39
4/4 mi a fene válasza:
Vannak-e barátaid, vagy egy jó kis társaság ? közös buli, welness sokat segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!