Mit tegyek? Folyton képzelődök és nem hatnak a gyógyszerek sem.
Figyelt kérdés
Csörög a telefon, de nem tudom felvenni. Hogy miért? Mert nem csörög. Ágy alól hangok torzítják el az elmémet, és hiába nézek alá, nem alatta van a szörny. Hanem a fejemben. Mit tegyek? Szedek rá gyógyszereket, de a hangok csak jönnek és jönnek, és teljesen bekattanok már... Pszichológus/pszichiáter meg képtelen segíteni.2017. dec. 13. 08:51
1/3 anonim válasza:
Azért nem tud segíteni, mert saját magadnak kell legyőznöd a fejedben lévő szörnyet. Mondd meg, te mit tanácsolnál magadnak, ha Te lennél a pszichológus?
2/3 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincsen.
2017. dec. 13. 10:37
3/3 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de egyszer hallottam, amikor valakinek azt mondta, hogy rögzíteni kell magadban, hogy ezek nem valóságos dolgok, csak az agyad szórakozik veled. Egyébként asszem, hogy valamelyik hormon túltermelődése okozza, és még csak nem is veszélyes. Hagyd őket figyelmen kívül, és egy idő után nem fog zavarni, és el is múlik. Koncentrálj azokra, amik biztos, hogy valóságosak. Játssz a kutyáddal/macskáddal, bicajozz, beszélgess a barátaiddal, nézz jó filmeket (ne horrort).
Egyébként sok embernek vannak ilyen érzékcsalódásai ha fáradt, ideges, vagy részeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!