Alkoholistának mennyi idő ez? (sos lent)
Akár ezt is elolvashatod:
Le akarja tenni, vagy már letette?
Mennyit ivott eddig, mit, mikor, milyen célból? Napi egy sör vagy minden nap csattrészegségig?
Aki tényleg le akar szokni, az egyik napról a másikra teszi le, nem fokozatosan, mert az nem leszokás. Amitől te rettegsz, az nagyon ritka, de úgy nézel ki, mint aki simán bemagyaráz magának bármilyen tünetet.
A máj nem tud fájni, csak a tokja, ha már olyan mértékű a megnagyobbodás és a gyulladás, de ebben az esetben nem nagyon írogatnál ide.
A máj regenerációjának segítésére Silegon illetve máriatövis kapszulát szoktak szedni, mind a kettő nagyon hatásos.
Egyébként meg elmész szépen laborba vérvételre, az eredményeken látszani fog a májfunkció is, elmondod szépen, mik a terveid, visszamész 1 hónap múlva és már látni is fogjátok a változást.
Az 5-ös jól írja.
Én 15 évig ittam és egyik napról a másikra tettem le, mondhatom, hogy minden különösebb gond nélkül, bár az első pár hétben iszonyatos szorongásaim voltak és volt egy-két pánikrohamom (mondjuk én alapból szorongós vagyok). Igaz, nekem az adott egy lökést, hogy hasnyálmirigy-gyulladással kórházba kerültem és halálközeli állapotban voltam. Ne várd meg, hogy ilyen állapotba kerülj, mihamarabb tedd le, mert nem lesz jó vége! Mivel még fiatal vagy, könnyebben regenerálódik a szervezeted, nekem pl. a májfunkcióm 1-2 hét alatt helyreállt, pedig én idősebb vagyok nálad valamivel. Bár az sem mindegy mióta iszol, mit és mennyit! Addig tedd le, amíg nem késő! Jobbulást! 37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!