Az mar alkoholistának számít aki nem bír ki egy hetet alkohol nélkül?
Illetve minel tobb ido eltelik ket ivas kozott egyre jobban kivanja,es a vegen (mondjuk 1 teljes het eltelte utan) mar csak arra tud gondolni hogy mikor ihat legkozelebb?
Egy fiatal lanyrol van szo,meg nincs 18 eves,csaladjaban van alkoholista a felmenok kozott,nem is egy
Plusz info kb.1 eve meg par korty nem tul kemeny piatol fejreallt konkretan,es kovetkezo nap eleg masnapos volt,mostanaba viszont kepes rengeteget inni es meg sincsen semmi baja kovetkezo nap
Koszonom a valaszoloknak
Ez teljesen biztos? Milyen egyeb jelei vannak meg ?
Tudom a neten 1000+1 cikk van ilyenekrol,de en esetleg olyanra lennek kivancsi akinek van/volt benne erintettsege hogy mik a jelek,tunetek
Kulvilag szamara egyaltalan nem feltuno a dolog,jol tanul csak neha furan viselkedik,hangulat ingadozasai vannak,ongyilkossagi gondolatai stb..
Jo elarulom en vagyok a lany..nem sajnaltatni akarom magam de nincs konnyu eletem..anyaval lakom meg a testveremmel apam tobb mint 10 eve rank se nyitja az ajtot
Anya is nagyon instabil,rengeteget sir,amit nem egyszer latunk mi is kiskorunktol fogva,rengetegszer mondta mar hogy miattunk adta fel a sajat eletet,stb..
Es parkapcsolati teren is nagyon zuros vagyok amitol nagyon ki tudok akadni sokszor es akkor is a piat valasztom es ideig oraig segit is..apam is alkoholista volt,tobbszor majdnem belehalt anya meselt nekunk sok dolgokat rola..es ha kiderulne hogy en is az vagyok esetleg..nem:( nem lehet igaz..:(
Mindig van itthon pia szinte..vagy meghivatom magam masokkal..igy en gyakorlatilag nem us koltok ra
Anyanak nem tudom elmondani..hatalmasat csalodna bennem..es en ezt nem akarom..akklr olyan lennek mint apam.pontosan ugyan olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!